Nasi goście wybierają Restaurację Agawa najczęściej z uwagi na zawartość karty dań. Skomponowane przez nas menu, składające się ze specjałów kuchni włoskiej i polskiej zachwyciło już niejedno podniebienie! Polecamy zwłaszcza specjalną ofertę dań sezonowych, które przygotowywane są ze świeżych, lokalnie dostępnych produktów, tworzących niepowtarzalne kompozycje smakowe. Pieczona gruszka z serem pleśniowym i orzechami, kaczka wędzona, marynowany w jogurcie filet z kurczaka – to tylko wybrane przykłady. Warto zaglądać do nas częściej, by przekonać się o kreatywności naszego szefa kuchni!
Oprócz doskonałej pizzy, która przyciąga gości z całego Wrocławia (zwłaszcza w poniedziałek, gdy jest najtańsza), można spróbować u nas wiele innych włoskich, smacznych dań, spośród których każdy smakosz znajdzie coś dla siebie: na słono i słodko. Nie brakuje też nigdy propozycji z tradycyjnej kuchni polskiej.
W restauracji Agawa na wrocławskich Krzykach, w gotowanie wkładamy nie tylko wieloletnie doświadczenie, ponadprzeciętne wyczucie smaku oraz doskonałą znajomość komponowania smaków, ale przede wszystkim całe serce!